top of page

Een geslaagde quizavond!

Zaterdag 18 februari was het weer zover: de vierde grote Sint-Pieterquiz georganiseerd door de ouderraad van de Vrije Basisschool Sint-Pieter in Oostkamp. Voor het vierde jaar op rij werd deze quiz in elkaar gestoken door een enthousiast team van ouders. Op het programma stonden 12 rondes over uiteenlopende thema’s, zoals het millennium, sport, geschiedenis, muziek,… Met maar liefst 28 ploegen was deze editie een groot succes. De sfeer was opperbest en bij een hapje en een drankje streden de ploegen om de hoogste score. Voor elke ploeg was een goodiebag voorzien met tal van leuke prijzen, verkregen bij een twintigtal lokale handelaars uit Oostkamp.

Net zoals vorig jaar won de ploeg ‘I kwissed a boy’. De vier quizzers kregen als cadeau een ontbijtbon van Dag&Dauw, een doos pralines van Leonidas, een bon van vishandel Timmerman, een pokerspel,… De ploeg ‘Nitwitz’ eindigde tweede en de ploeg ‘Club Havana’ derde. Het was een spannende strijd, want de scores lagen dicht bij elkaar.

Met de opbrengst wil de ouderraad de school verder ondersteunen en zullen opnieuw fietshelmen aangekocht worden voor de leerlingen van het vijfde leerjaar zodat zij veilig kunnen fietsen naar de Valkaart voor hun turnles.

De ouderraad zal nu nog even nagenieten van een geslaagde en gezellige avond om er dan opnieuw in te vliegen voor de voorbereidingen voor een vijfde editie in 2018! Want die komt er zeker en vast!

Op de quizavond werd Chantal, onze voorzitter, in de bloemetjes gezet voor haar jarenlange inzet voor de ouderraad. Volgend jaar zit haar dochter niet meer op de school en geeft Chantal de fakkel door. Alvast bedankt Chantal en veel plezier met jouw cadeau!!

Uitgelicht
Recente Posts
bottom of page